ATP
VÅRA LEVERANTÖRER
ATP

Italiensk tillverkare med lång erfarenhet av skrivare för digital textilproduktion. De har modeller från 160 cm upp till 5 meters bredd. Det har modeller för ”direktprint” på tyg med inbyggd fixering, men även modeller där vi använder separat kalender för fixering och modeller för traditionell ”dyesub” via papper.
ATP-skrivarna använder skrivhuvuden från Ricoh eller Kyocera. Redan år 2011 sålde vi den första ATP-skrivaren i 3,2 meters bredd här i Sverige och den står fortfarande i full produktion. Sedan dessa har vi sålt ytterligare ca 20 st ATP här i Sverige.

För mer information se ATP´s hemsida.

ATP-textilskrivare i 3,2 meters bredd med inbyggd fixering.

Välkommen att

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Color Systems är ett specialistföretag som jobbar med tjänster och produkter kring storformatsproduktion. Vi jobbar över hela Sverige och gör även en del konsultuppdrag i övriga Norden.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Nyhetsbrev
Sociala medier
©2022 Color Systems | All rights reserved