RollOver
VÅRA LEVERANTÖRER
RollOver

Vi jobbar med monteringsbord i högsta kvalitet från norska Rollover. Borden finns i två varianter, Classic och Flexi. Borden är försedda med LED-belyst glasyta för exakt positionering och tryckvals utan överliggande balk med insvängda handtag för maximal åtkomlighet.
Rollover Classic är 170 cm i bredd och finns i längder från 336 cm till 8 meter. Flexi finns i två modeller som är lite nättare och delbara för enkel inleverans.

Med ett monteringsbord kan en person utföra monteringar som annars kräver två eller tre personer. Exempel på jobb är montering av texter, bilder och loggor på stora skyltar.
Med bordet kan man även laminera och applicera moneringstejp på folieskurna texter och man får ett bra arbetsbord för kontroll och renskärning av sina utskrifter.

För mer information se RollOvers hemsida.

RollOver-logo-01

Rollover Classic.

Rollover Flexi.

Välkommen att

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Color Systems är ett specialistföretag som jobbar med tjänster och produkter kring storformatsproduktion. Vi jobbar över hela Sverige och gör även en del konsultuppdrag i övriga Norden.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Nyhetsbrev
Sociala medier
©2022 Color Systems | All rights reserved